Tett på Møyere

I tett på MØYere presenteres ulike MØYere – deres valg – drømmer – ambisjoner - motivasjoner og utfordringer m.m. Tett på MØYere ble først lansert på kvinnedagen 8 mars i år. Du inviteres til å bli bedre kjent med noen av de kvinnelige entreprenørene vi har med oss i MØY hver eneste måned fremover.


Silje Sjøtveit

  • 0
  • |
  • 01.11.2019

MØYER: Silje Sjøtveit

Bedrift: Silje Sjøtveit
Sted: Tinn Austbygd
Tjenester: Veiledning, tekst og foredrag.
Oppstart: 2010 
Organisering: Enkeltpersonsforetak

Hva er ditt beste tips til kvinner som drømmer om å starte opp egen bedrift?
Søk sammen med andre grundere og ta i mot veiledning og hjelp. Alene er det vanskelig å ta nye steg. Gå for drømmen!

Hva var det første du gjorde når du bestemte deg for å starte opp?
Jeg startet i en nettverkskredittsgruppe som i dag er MØY. Der fikk jeg støtte og utfordring til å komme videre med ideene mine. Jeg fant flere bein å stå på ved å inngå avtale med flere ulike oppdragsgivere og jeg fikk på plass mail, visittkort og profesjonelle bilder.

Hva er du mest stolt av å ha fått til?
Jeg er faktisk veldig stolt av at jeg i en periode tjente gode penger på min egen bedrift. At jeg fikk noe opp på beina helt på egenhånd.
Noen av disse oppdragene jeg hadde førte til at jeg kunne gi ut boka "Familieliv - gleden ligger i kontrastene" i 2017. Den boka gikk med overskudd og det synes jeg er veldig stas.

Hva betyr å lykkes for deg og din bedrift?
Å lykkes er for meg er å kjenne at jeg kan få bruke mine ressurser på noe som er meningsfylt, og at jeg blir betalt for det. Jeg opplever at jeg lykkes når ett oppdrag generere et nytt. De kjennes det litt som å være i "flytsonen".

Hvilken rolle har MØY spilt for deg i din bedriftsutvikling?
MØY har vært klippen min gjennom mine år som selvstendig næringsdrivende. Det å ha et slikt fellesskap som "holder i meg" og er der for meg. MØY har økt min kompetanse, gitt meg nettverk og ikke minst utfordret meg på mine tanker og ideer.

Hvor går veien videre – hva er dine planer videre for bedriften?
Akkurat nå har jeg en rolle som fasilitator i MØY nettverket i tillegg til fast jobb. Men grunderen i meg ser ikke bort fra at det kan bli nye perioder i livet der jeg jobber som selvstendig næringsdrivende.


0 kommentarer


Captcha Image

Postadresse

Øvre Ilenvei 8
3713 Skien

Telefon

+47 928 89 901