Tett på Møyere

I tett på MØYere presenteres ulike MØYere – deres valg – drømmer – ambisjoner - motivasjoner og utfordringer m.m. Tett på MØYere ble først lansert på kvinnedagen 8 mars i år. Du inviteres til å bli bedre kjent med noen av de kvinnelige entreprenørene vi har med oss i MØY hver eneste måned fremover.


Anita Bjørbekk, AB Kreativ Kunst

  • 0
  • |
  • 28.3.2019


MØYer: Anita Bjørbekk.

Mye brukt uttrykk: Ha en fargerik dag!
Sted: Skien
Sjekk nettsiden til Kreativ Kunst.

Anita driver AB Kreativ Kunst som enkeltpersonforetak og har drevet bedriften sin siden 2013. Hun er kunstner, coach og livsveileder og bruker farger aktivt og bevisst. I tillegg til å male tilbyr Anita 1-1 veiledninger, har ulike kurs og foredrag og er med på en Podcast (Mulighetspodden) og har egen TV kanal.

Hva er dine beste tips til kvinner som drømmer om å starte opp egen bedrift? 
«Hopp ut i det og sett i gang!»

Hva var det første du gjorde når du bestemte deg for å starte opp?
«Jeg ble med i BNI Business Network International og startet med å bygge nettverk.»

Hva er du mest stolt av å ha fått til?
«Det må være at jeg har startet med å tro på meg selv og går for de mulighetene som dukker opp som gir meg glede. Det å starte din egen bedrift har vært en god vei til personlig utvikling for meg for du må stole på deg selv og bli trygg på at du er god nok alltid.»

Hva betyr å lykkes for deg og din bedrift?
«Det betyr at jeg jobber med det som gir meg glede og at jeg kan hjelpe andre til å finne sin vei til glede i hverdagen.»

Hvilken rolle har MØY spilt for deg i din bedriftsutvikling?
«MØY har gitt meg større nettverk og gode samarbeidspartnere som støtter hverandre. Det er utrolig viktig at du har mennesker rundt deg som heier på deg og støtter deg i dine valg.»

Hvor går veien videre – hva er dine planer videre for bedriften?
«Jeg er coach og veileder og ønsker å hjelpe enda flere til å se mulighetene som ligger åpne for at de kan skape det livet de ønsker. I tillegg vil jeg lage flere Online-kurs, Webinarer, sendinger på Live TV og å være med på flere sesonger av Mulighetspodden.»

I tillegg røper Anita at hun har et langsiktig mål om å reise verden rundt på utstillinger med sine malerier. Den reisen har hun allerede startet for hun har de siste årene stilt ut i Europa, Afrika, Amerika og Asia. Og hennes neste utstilling blir på Tokyo international Art Fair i juni.

0 kommentarer


Captcha Image

Postadresse

Øvre Ilenvei 8
3713 Skien

Telefon

+47 928 89 901